About & Contact

"Et kreativ sind afspejlet i en kollektion af visuelle projekter" - passioneret multimediedesigner med flair for grafisk design og den visuelle kommunikation. 

                           

Processed with VSCO with fn16 preset

Amanda Fonnesbech Dyrvig
22 år, bosat i århus og kommer oprindeligt fra Vestjylland.


Jeg har altid været fascineret af design, og altid været bevidst på, at skulle arbejde med noget kreativ. Jeg har en naturlig interesse for visuelkommunikation samt it og elsker udfordringen i at skabe et flot visuelt produkt, 

Kombinationen af min interesse for it samt det kreative gør at jeg hele tiden har lyst til at udvikle mig og lære nye ting og tager hellere gerne imod nye udfordringer. Med baggrund i akademiuddannelsen som multimediedesigner, frivillige grafiske projekter samt praktisk erfaring fra studiejob indenfor online marketing hos Bizsys, kan jeg bidrage med kompetencer indenfor marketing og design, med en indgående viden om og stor interesse for det visuelle og grafiske udtryk.

Aarhus Erhvervsakademi 2016 - 2018
Multimediedesigner

Overordnet færdigheder indenfor digital og online kommunikation, med et valgfag som frontend udvikler og praktik hos modevirksomheden GAI+LISVA med fokus på det grafiske indenfor design og kommunikation.

Varde handelskole & handelsgymnasium 2012 - 2015
Højere handelseksamen (HHX) - Linje: Innovation

3 årige uddannelse med fokus på innovation og forretningsforståelse. Har gennem uddannelse fået en grundlæggende viden og forståelse for forretningskriterierene indenfor erhvervslivet. 

Højer design efterskole 2010 - 2011
Linje: Tekstildesign

Skoleperioden på Højer Design efterskole, har givet mig kendskab til design indenfor tekstil området og kompetencer med producering af beklædning.

Zitcom Okt. 2018 - nu
Grafisk Designer

Bizsys ApS Aug. 2017 -  Feb. 2019
Online marketingmedarbejder

Vedligeholdelse af Wordpress hjemmeside, opsætning af marketing materialer, facebook annoncering, videoredigering, SEO optimering.

GAI+LISVA Jan. - Apr. 2018
Praktik - multimediedesigner uddannelsen

Optimere indhold på hjemmeside, SoMe kommunikation, opsætning af print og online materialer, fotografering til packshoots, billede redigering.

Jysk 2016 - 2017
Salgsassistent

Kasseekspedition, kundeservice og salg, betjene og vejlede kunder, trimming af vare.